GRATTIS ♥

Här är han, mannen som jag föll pladask för för över 9 år sedan. På en flygplats gick vi omkring helt ovetande om vart livet skulle ta oss. Han var så snygg i sin gråa t-shirt att jag där och då utbrast ”kolla killen där i grå t-shirt, honom ska jag ha”.
Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet men trots det så tog två år innan vi verkligen tillät oss att fullständigt ge över våra hjärtan åt varandra. Två år då vi hann utforska livet på varsitt håll. Två år som lät oss mogna. Två år som tillät oss att längta.
Jag är tokig i honom. Jag får liksom inte nog och vill alltid helst vara nära för att höra hans ord, skratt och värme. Det finns inget bättre än Björns smittande skratt. Jag njuter av varje sekund av vår vänskap som är så lätt och självklar. Kärleken trängs i bröstkorgen, och att säga att jag älskar honom känns för litet. Att få gå igenom livet med honom, med allt var det innebär, är mer än jag någonsin vågat drömma om. Vi är så starka tillsammans, älskling och de sista 2-3 åren har verkligen bevisat att det inte finns något som vi inte skulle klara att ta oss igenom. Tillsammans med honom är jag stark. Tillsammans med honom har jag aldrig tråkigt.
Idag fyller han år, och jag ska göra mitt bästa för att han ska få en så bra dag som möjligt. GRATTIS älskling! ♥
IMG_0038 IMG_0366 IMG_2355 IMG_3236 IMG_3737 IMG_7800 IMG_8671 IMG_8848 IMG_8919 IMG_9859 IMG_9947
IMG_0082img_4182-1img_4385
Annonser

2 reaktioner till “GRATTIS ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s