Ugnsbakad banan med smak av choklad och rostad mandel, serverad med hallonglass

Godmorgon!

Jag vet att det är många som har svårt med sina mellanmål och man kör oftast fast i samma saker. Testa att pimpa din banan och jag lovar att du inte blir besviken!

Ugnsbakad banan med smak av choklad och rostad mandel, serverad med hallonglass:

• En banan

• 10-15 sötmandlar eller annan valfri nöt. Vill du hellre ta frön så fungerar det lika bra

• 1 ruta mörk choklad

• 1 dl naturell kvarg

• hallon

Börja med att sätta ugnen på ca 200 grader. Placera en banan på en plåt och mosa den lite med en gaffel. Grovhacka dina nötter och strö på bananen. Grädda i mitten av ugnen i ca 15 min eller tills du ser att nötterna börjar få lite färg. Under tiden som den står i ugnen blandar du vargen med frysta hallon och sätter in det i frysen tills bananen är klar. 

Efter a 15 min plockar du ut bananen och river över chokladen, jag använde en osthyvel. Passa på att göra det medan bananen fortfarande är varm, då kommer chokladen att smälta lite. Ta fram hallonglassen ur frysen och servera till. 

NJUT!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s