Hur ser en typisk arbetsdag ut för mig?

Jag är bortskämd. Jag har mitt kontor hemma vilket är förbaskat härligt de allra flesta dagarna. Jag styr över mina arbetstider själv, vilket betyder att jag inte behöver ställa någon klocka, utan vaknar alltid av mig själv. Tappa inte hakan nu, men det är alltid mellan 5.30-6.30 cirka. Jag knäpper på kaffemaskinen och medan den förbereder sig så tar jag med hunden ut på en liten snabbis.

Jag fixar i ordning min frukost, slår på datorn och sätter mig och jobbar. Jag brukar beta av ungefär 2-3 timmar innan jag svirar om och tar mig till gymmet. Direkt efteråt äter jag frukost nummer två och tar sedan med mig hunden ut på en promenad, gärna lite längre. De dagar jag inte åker till gymmet så tar jag istället direkt promenaden med hunden.

När jag sedan kommer in igen så passar det bra med en dusch och faktiskt så brukar klockan hunnit bli lunchtid, vilket passar utmärk efter både gym och promenad. Jag äter min lunch, fortsätter att jobba och här går det lätt ett par timmar och det hinner bli sen eftermiddag. Då är hunden såklart kissnödig igen, jag behöver sträcka på mig efter x-antal timmar framför datorn så vi tar ytterligare en promenad, den här rörelsen är otroligt viktig för mig för att jag ska orka att prestera framför datorn i såpass många timmar per dag.

När arbetsdagen är över och både jag och hunden är rastade så kanske får jag till en fika med en fin vän, eller så gör jag sådant där nödvändigt ont såsom handlar, tvättar eller städar.

Kvällarna kan variera, jag föredrar att laga någon god middag och ha den klar lagom till sambon kommer hem. Vi slår oss ner, äter och pratar igenom dagen. En lugn och skön kväll helt enkelt. Vissa kvällar jobbar jag på gymmet, andra så hittar vi på något tillsamman. Så här kan det se lite olika ut men mina mornar och förmiddagar är heliga. Lugn och ro och rörelse. Det skapar harmoni och ger mig energi resten av dagen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s