1 maj

Det är den första maj och min favori månad är här. Trots att det är riktigt höstlikt ute så börjar träden knoppa sig och det blir allt grönare och grönare.

Idag har jag varit ledig, men inte min sambo så jag har varvat film i sängen med promenader med hunden. Vi har varit ute mycket trots att det regnat och vi har mötts av kossor som blivit utsläppta i helgen. Det är ett tydligt vårtecken tycker jag.

Vet ni, ibland är jag så ofantligt sugen på frukost till middag. Idag är en sådan dag. Vi hade gäster igår kväll och då grillade vi, så det räckte till dagens lunch. Med andra ord blev det en stadig lunch och då passar det bra med något lite lättare till middag. Jag har bakat te-kakor idag, kokt ägg och precis mixat ihop en smoothie, så nu väntar jag bara hem min sambo så att vi kan äta frukost på sängen (fast egentligen middag då), tända lite ljus, lyssna på regnet som smattrar utanför och le åt att den bästa månaden på hela året är här.

Kvällens smoothie blev med banan, hallon, kvarg och havremjölk. Det blir allra godast om man tar både fryst banan och frysta hallon för då blir det mer som glass än smoothie, TESTA VETJA!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s