Alla hjärtans dag och dagens kärleksförklaring

Jag har försökt skriva både en, två och fyra texter om kärleken till min omgivning. Jag har försökt berätta för er om vänskap. Om villkorslös kärlek. Men det går inte. Jag antar att vissa saker är för stora för att försöka förklaras. Kanske vissa känslor i livet till och med inte ens ska förklaras, utan bara få finnas vid och upplevas. Men vad jag ville berätta är att jag är tacksam. Jag är så himla mallig över att få ha de vänner och familj jag har. Så stolt över att få vara moster åt lilla Alma. Men framförallt är jag oändligt lycklig och tacksam över att jag får leva i en relation som är så på riktigt, fin och underbar i all sin vanlighet. Det är allt jag nånsin kunnat önska mig och mer därtill.


För snart nio år sedan tog du mig med storm. Uttrycket ”Kärlek vid första ögonkastet” blev verkligt och fick sig en sann betydelse.

Sedan snart sju år tillbaka förde ödet oss samman och  jag fått lov att äga en del av ditt hjärta och jag får lov att ge dig en stor bit av mitt.

Det senaste året har visat att vi klarar vad som helst tillsammans, du och jag och jag ser fram emot ett helt liv tillsammans med dig! ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s