Omelett-pizza

Januari, en enda lång raksträcka för resten av året. Det här året har det gått väldigt smärtfritt dock och det är skönt att vi går åt ljusare tider. Så hur har det gått för er med er sockerfria månad? För mig och min sambo har det gått utan problem och det har varit ytterst få stunder som vi känt sug efter något. Nu då, nu när månaden är över? Inte kommer vi börja frossa i en massa, men om vi blir sugna så äter vi något, är vi inte sugna så avstår vi. Varför göra det mer komplicerat än vad det behöver vara?

Igår så ägnade jag eftermiddagen och kvällen i receptionen på gymmet. Klockan var närmare 19.30 när man kommer hem och sådär sen, efter en lång intensiv dag så nästan önsar man att maten ska stå serverad på bordet. Man vill ha något NU! Då serru är det så himla käckt med detta middagstipset som går otroligt fort och du har middagen klar på cirka en kvart.

Börja med att sätta ugnen på 225 grader. Rör sedan ihop två ägg med en skvätt mjölk och salt. Hetta upp en stekpanna och lägg i äggblandningen i lite olja. Lägg sedan på valfri topping, i mitt fall blev det kalkon, körsbärstomater, soltorkade tomater, oregano och några skivor ost. Grädda hela stekpannan i ugnen i cirka 10-15 minuter, eller tills osten smält ordentligt och ägg-botten börjat få lite fin färg. Ta ut stekpannan, lägg över ”pizzan” på en tallrik och toppa med färsk sallad. Sen är det bara att hugga in!
Enkelt, gott, nyttigt och otroligt snabblagat! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s