Världens snabbaste chokladpudding

Godmorgon!
Dag 5 utan socker, hur går det för er? För mig har det gått väldigt smärtfritt såhär långt. Det var efter lunchen i onsdags som jag var lite småsugen, men det vet jag beror på att min lunch var lite för liten. Jag åt en tonfisksallad, där jag hade behövt lägga till ett kokt ägg eller liknande för ytterligare mättnad. Men efter ett ordentligt mellanmål på eftermiddagen så var suget som bortblåst, så var noga med att ni äter tillräckligt med bra mat, det får suget att minska drastiskt, det lovar jag.
När jag väl blir sötsugen så är det choklad jag vill ha och inget annat. Nästan gång jag bir sugen så ska jag slänga ihop den här supersnabba och löjligt enkla chokladpuddingen. Världens snabbaste chokladpudding. Dessutom väldigt proteinrik som också är tacsamt mot sötsuget då det skapar en härlig mättnadskänsla.
Till två-tre portioner behöver du:
  • 5 st äggvitor
  • 2-3 msk kakao
  • 1-2 msk honung
  • 1 nypa vaniljpulver
  • 1 nypa salt
Börja med att vispa äggvitorna till ett fast skum. Rör sedan försiktigt ner resten av ingredienserna och fördela i två/tre formar. Ät den direkt medan äggvitorna är sådär härligt fluffiga. Servera med till exempel bär och kokos. 
Fil 2016-11-07 18 19 57
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s