Hur ser en perfekt helgdag ut för mig?

Jag uppskattar det lilla och enkla i livet. När man får vara tillsammans med de man tycker bäst om, utan några måsten och krav. När man kan vakna utan några som helst planer och ta timme för timme precis för vad de är.
Jag vaknar till i min egna takt, utan någon klocka. Jag låter kaffet koka sig varmt medan jag grejar i ordning en extra god frukost som jag sitter och äter länge. Jag pussar min sambo i pannan och säger att frukosten är serverad. Jag tar en extra kopp kaffe, vilar ögonen på nyhetsmorgon och låter frukosten sjunka i lugn och ro. Jag tar hela morgonen med ro.
Efter ett tag svirar jag om och tar mig ut på en joggingrunda. Inte alls för att prestera, utan mest för ha en skön stund. Jag hittar ett tempo där jag kan ligga länge och låter benen ta mig dit de vill.
Efter en dusch så tar jag hunden i ena handen och sambon i den andra och strosar tillsammans med dessa två fantastiska män på stan eller längst med havet. Är det fint väder så tar vi en fika på en uteservering och promenerar sedan hemåt igen.
Vi brygger kaffe, bäddar ner oss i soffan, äter en bit choklad och slår på en serie, gärna en där det är okej att man slumrar lite.
När det sedan börjar gå mot sen eftermiddag/kväll så fixar vi mat tillsammans, slår upp lite vin och fortsätter kvällen i samma lugna anda, vi bjuder hem vänner/familj för lite grillkväll, en bowlingrunda, eller en spelkväll.
Oavsett vad så är kravlös tid den viktigaste kryddan för en perfekt dag. Kravlös tid, umgänge och kärlek. Slå ihop dessa och dagen är fulländad.

Helt klart en perfekt lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s